23 Temmuz 2013 Salı

Adana Nakliyat

Uzun yıldan bu yana Adana’da evden eve nakliyat hizmeti veren ve sizlerin desteğiyle de hizmetine devam eden şirketimiz, nakliye ile ilgili her türlü teknolojiyi yakından takip ederek yeniliği ilke edinmiştir. Adana Teknik ev taşımacılığı, kurulduğu günden bu yana müşterilerine, uygun fiyat anlayışı ve kaliteli çalışma sistemleriyle diğer firmalardan daha farklı taşımacılık hizmeti vermektedir.



Geçmişe nazaran hızlı bir şekilde büyüme gösteren evden eve nakliyat sektörü, yorucu ve sıkıntılı taşınmaları geride bırakmış, günümüz teknolojisine göre değerlendirecek olursak çok ilerlemiş durumdadır. Araçların daha seri ve kaliteli olması, paketleme sistemlerinin gelişmesi ve yüksek katlar için asansörlü taşıma sistemlerinin hızla yayılmasıyla nakliye sektörü gelişmiş ve gelişmeye devam etmektedir.


Müşterilerimiz artık yalnızca eşyalarının başında durup, işi nasıl yaptığımızı izleyecekler ve gönül rahatlığıyla eşyalarını taşıtacaklardır. Elinizi hiçbir şeye sürmeden, gözlerinizin önünde eşyalarınızın sistemli, düzenli ve en az sizin gösterdiğiniz itina ile taşımakta ve varacağı noktaya teslim etmekteyiz.


Bu kadar hizmetle birlikte evinize geliyoruz ve durum değerlendirmesi yapıyoruz.

Evinizi taşımadan önce yetkili arkadaşlarımız araçlarıyla eşyalarınızın taşınacağı yere gelerek eşyaların durumu, kırılganlığı, nasıl paketleme yapılması gerektiği, ne tür bir araçla taşınacağı gibi kesin bilgiler elde edilir ve bu bilgiler doğrultusunda taşımacılık işlemi gerçekleştirilir. Böylece hem en uygun fiyatı hem de en doğru nakliye hizmeti verilmiş olur. Tüm nakliye faaliyetlerinde eşyalarınızı sigortalı ve uygun ambalaj malzemesiyle paketleyerek taşınmaktadır.


evden eve nakliye iş ve işlemleriniz için Adana da bulunan diğer firmalara istinaden yaptığımız paketleme, eşya sigortası, özel nakliye için yaptırılmış kapalı kasa araçlarımız, deneyimli personel ve yıllardır sektörde hizmet vermiş bir firma olarak tecrübemizle farklılığımızı ortaya koyuyoruz.


Firmamız, tüm ilde olduğu gibi Adana evden eve konusunda da profesyonel faaliyet göstermektedir.

Adana’da şehir içi ve şehirler arası evden eve taşımacılık işleriniz, deneyim sahibi ve eğitimli personelimizle özenle yapılmaktadır.


Adana evden eve nakliye sektöründe, uzun yıllardan bu yana hizmet sunmakta olan firmamız, köklü bir kuruluş olmuştur.


kayseri evden eve paketleme1


Paketleme ve ambalajlamada kaliteye gereken özeni göstermekteyiz. Çünkü eşyaların nasıl taşındığı gibi ne denli paketlendiğinin de önemi büyüktür. Bu nedenle, hangi eşyanın nasıl paketlenmesi gerektiğini bilmek tecrübe gerektiren bir iştir.


Nasıl paketleme yapıyoruz?

Eşyalarınız ilk olarak naylon streç ile kaplanır, naylon patpatlar ile ve sert yapılı karton varillerle ve plaka kartonlar ile en sağlam şekilde paket yapılır.

Mobilya paketlemesinde, öncelikle özel yapılmış köpük profiller ile tüm köşeleri kırılmayacak şekilde sarılır ve naylon streç kullanılarak ambalajlanır.

Eşyalarınız naylon patpatlara sarıldıktan sonra bantlanarak veya eşyanın büyüklüğüne göre halatlarla bağlanarak sabitlenir.


kayseri evden eve paketleme2


Büyük ebatlı kırılgan eşyalarınız da (ayna ve cam gibi) strafor ve köpüklerle beslenerek paketlenir ve kırılgan olduğu belli olacak şekilde üzeri işaretlenir.
Adana evden eve nakliyat firması olarak kendimize özel ambalaj malzemelerimizle paketlenen eşyalarınız güvenli bir şekilde taşınmaya hazır hale getirilir.


Uzun yıllar boyunca nakliye hizmeti verdiğimiz yüz binlerce müşterimizin eşyalarına kendi malımızdan daha fazla değer verdik ve müşterilerimize karşı mahcup olmamak adına küçükten büyüğe tüm eşyalarınızı Yapı Kredi sigorta güvencesi altına almaktayız.


esya sigortasi


Müşterilerimizin nakliye alanında her türlü ihtiyacını karşılayabilmek adına,


  • evden eve taşımacılık,

  • ofis taşımacılığı,

  • parça eşya nakliyesi,

  • fuar taşımacılığı,

  • banka-fabrika nakliyesi,

  • çelik kasa taşımacılığı,

  • askılı tekstil taşımacılığı

gibi her türlü hizmetinize cevap verebilecek taşımacılık araçlarımız mevcuttur.
kayseri evden eve arac


Nakliye hizmeti talebinde bulunan müşterilerimize, Adana evden eve taşımacılık hizmetleri konusunda elimizden gelen her türlü desteği vermekteyiz.

Nereden nereye taşındığınızın bizim için önemi yok. Siz yeter ki bizimle iletişime geçin, gereken yardımı muhakkak alacaksınız.

İsterseniz Adana’dan taşının isterseniz de Adana’ya taşının hiç sorun değil. Türkiye’nin tüm şehirlerine ve ilçelerine sorunsuz taşımacılık hizmetimizle sizleri ulaştırıyoruz.


Nakliye hizmeti verdiğimiz Adana İlçeleri;


  • Aladağ evden eve taşımacılık

  • Ceyhan evden eve taşımacılık

  • Feke evden eve taşımacılık

  • İmamoğlu evden eve taşımacılık

  • Karaisalı evden eve taşımacılık

  • Karataş evden eve taşımacılık

  • Kozan evden eve taşımacılık

  • Pozantı evden eve taşımacılık

  • Saimbeyli evden eve taşımacılık

  • Seyhan evden eve taşımacılık

  • Tufanbeyli evden eve taşımacılık

  • Yumurtalık evden eve taşımacılık

  • Yüreğir evden eve taşımacılık

Tüm ilçelere yükünüzü ulaştırmaktayız. Bizimle iletişime geçmeyi unutmayınız.


tum nakliye isleri icin bizi arayin



Adana Nakliyat