22 Ağustos 2013 Perşembe

Eşyalarımız İçin Sigorta Yapılıyor Mu?

Eşyalarınızı taşımadan önce, experimiz (aynı şehirde olduğumuz takdirde) eşyalarınızın durum değerlendirmesini yapmak için gelir. Buradaki amaç, eşyaların kapladığı alan, eşyalarınızın ne kadarı kırılgan, ne kadarı ağır gibi durum değerlendirmesi yapılarak fiyat verilir. Bu esnada, eşyalarınıza için yapılacak sigortanın da bedeli belirlenmektedir. Şehir içi de olsa şehirler arası da olsa muhakkak eşyalarınız için nakliye sigortası yapılmaktadır.


nakliye hizmetlerimiz Tunceli evden eve taşımacılık işlerinizde, hangi firmayı seçerseniz seçin, muhakkak firma hakkında bilgi edinmenizi tavsiye ederiz. Çünkü Doğu ve Güneydoğu illerinde – büyükşehirler hariç – kolay kolay nakliye firması bulunmamaktadır. Bu sebeple, seçeceğiniz nakliyat firmalarını iyi araştırmanızı öneririz. Sigorta yapılıyor mu? Sözleşme Yapılıyor mu? özellikle İnternet siteleri var mı? İnternet sitesi olamayan için diyecek bir şey yok. Eğer sitesi varsa muhakkak sitesini araştırıp incelemenizi öneririz.


Bu kadar açık ve net yazmamızın sebebi, müşteri adaylarımızın yanlışa düşmesinden endişe duymamızdır. Tunceli ev taşımacılığı konusunda kendimize güveniyoruz. Siz de bize güvenebilirsiniz, detaylar için bizimle iletişim kurabilirsiniz.


 


tum nakliye isleriniz icin bize ulasin



Eşyalarımız İçin Sigorta Yapılıyor Mu?