6 Ağustos 2013 Salı

Tunceli Taşımacılık Hizmetleri

Taşımacılık hizmetlerinde  gerçekleştirilen evden eve ofisten ofise taşıma veya eşya depolama işlemlerinde Tunceli evden eve nakliyat firmamız tarafından taşınacak olan eşyaların maddi değerine göre sigortaları düzenlenir. Sigorta tam olarak deprem sel yangın veya çalınma gibi durumlara karşı oluşabilecek hasarlara karşılamak amacı ile yapılmıştır. Taşıma sigortası ise tam olarak belli bir taşıma bedeli ve depolama bedelinin içinde bulunmaz bu fiyat ayrı olarak malın değerlerine ve depolamanın zamanına göre fiyatlandırılabilir.


araclarimiz


Sigortası yapılmayan eşyanın kesinlikle taşınma işlemini yapılamaz. Taşıtıcının belirli sebeplerden dolayı yapamadığı sigorta işlemini bedelini alarak sigorta işleminde yapabilir. Tunceli Evden eve nakliyat işlemlerinde şirketimiz kendini ve müşteriyi güvence altına almak için tüm eşyayı müşteri ile görüşüp anlaşarak sigorta işlemin yaptırılmasını sağlar.

Biz taşımacılıkta profesyoneliz ama oluşabilecek durumlara karşı eşyayı güvence altına almamız hem vicdanı hem de ticari ahlak olarak önemlidir.Sigortalama şekilleri aşağıda belirtilmiştir.


 


tum nakliye isleriniz icin bize ulasin



Tunceli Taşımacılık Hizmetleri