21 Ağustos 2013 Çarşamba

Taşıma Esnasında Yük Asansörü Kullanılacak Mı?

Eğer taşındığını yer ve taşınacağınız yer müsait ise, bir de katınızı yüksek ise muhakkak yük asansörü kullanılır. zeminden birinci kata taşınan müşterilerimiz için yük asansörü kullanmamız doğru olmaz. Daha doğrusu müşterimize ekstra masraf çıkarmış oluruz.


Önemli bir hususta şudur, taşındığınız yerin katı yüksek dahi olsa, bu özellikle İstanbul’un eski yapılaşmalarında mevcuttur, eğer asansör kurulacak bir yer yoksa mecburen diğer türlü yani elemanlarımızın sırtında taşınacaktır eşyalarınız.


Kısacası, asansör kurulması için, ilk olarak yerinizin müsait olması ve katınızın yüksek olması gerekmektedir. Bazı binalarda özellikle nakliye için yük asansörü bulundurulmaktadır. Tabi ki bu son bir kaç yılın yapıtlarında mevcuttur. Alanınınız dar bile olsa burada bulunan yük asansörü kullanılarak eşyalarınız daha seri ve zararsız bir şekilde taşınır. Yük asansörü olmayan eski binalar için yapacak bir şey yok mecburen ilkel yollarla taşınacaktır. Asansörle taşıma şekli ve nerelerde asansörün bulunduğu hakkında ayrıntılı bilgi için bizimle iletişime geçiniz.


 


tum nakliye isleriniz icin bize ulasin



Taşıma Esnasında Yük Asansörü Kullanılacak Mı?